Lenes Group - Kereskedelem

Kereskedelem 

A Lenes Kft. 2000-től terjesztette ki tevékenységi körét a faipari termékek kis- és nagykereskedelmére, ekkortól foglalkozunk exporttal és importtal is.

A kereskedelmi tevékenységünk eredményességét leginkább a piaci részesedésünk alakulásán mérhetjük le.

A kereskedelemből származó bevételeink legnagyobb részét eddig a fafeldolgozásból származó alaptermékeink a raklapelem és a kandallófa, illetve az ezek gyártása során keletkező melléktermékek adták.

Lenes Kereskedelem Lenes Kereskedelem Lenes Kereskedelem Lenes Kereskedelem

A saját előállítású termékek kereskedelmén túl növelni tudtuk a rönk- és fűrészáru forgalmunkat is, belföldi és import-export viszonylatban egyaránt. Rönk kereskedelmünkben ki tudjuk szolgálni az extrém mérteket igénylő vevőinket is.

Vanicek szárítóinknak köszönhetően fűrészáruinkat szárított formában is kínáljuk, bérszállítást is vállalunk.

Jelentős változást értünk el azzal, hogy az apríték és fűrészpor értékesítésünket felcseréltük az ezekből előállított hőenergia értékesítésével, illetve pellet forgalmazásával. Korábban csupán viszont eladóként kínáltunk a hőenergia szolgáltatásunk kapcsán, illetve a pelletünkhöz különféle kazánokat, azonban mára a saját Lenes kazáncsaládunk berendezéseit is értékesítjük.

Korábban viszonteladóként értékesítettünk különféle kazánokat, azonban a kereskedelemben nem kapható termékek pótlására kifejlesztettük a saját Lenes kazáncsaládunkat. Ennek köszönhetően széles teljesítmény tartományban és változatos funkcióval ajánlunk fűtőberendezéseket, amelyeket a www.olcsofutes.eu oldalon tekinthetnek meg.

Széles körű export- és import kapcsolataink alapján jelentős mennyiségű új és használt faipari géppel is kereskedünk. Egyre több saját magunk által felújított egyedi fűrészipari gépet, illetve teljes technológiát is értékesítünk.

További információ: info@lenes.hu tel./fax: +3679/566-110 

Vissza a hírekhez

Weblap készítés, webbolt, hálózatépítés