Lenes Group - Gépfelújítás, gépkereskedelem

Gépfelújítás, gépkereskedelem 

Saját üzemelő technológiai sorainknak rendszeres karbantartásához illetve a folyamatos biztonságos működéséhez szükséges felújításához alkalmas technikai és személyi feltétellel rendelkezünk.

Nemzetközi partneri kapcsolatainknak köszönhetően típusváltás vagy kapacitásnövelés miatt leállított egyedi gépeket és teljes fűrészüzemi technológiákat vásárolunk meg és újítunk fel.

A saját üzemünkben használjuk a korabeli időkből származó egyszerű konstrukciójú tradicionális baltagépet (képek) és az újabb gyártású összetettebb kialakítású Ferrari aprítógépet. (képek)

Lényegesen bonyolultabb felépítésű a CML sorozatvágó gép. (képek) A vázra bontást követő gondos felújítással értük el, hogy a gépet biztonságos működésre alkalmas állapotban tudtuk értékesíteni.

Gépfelújítás, gépkereskedelem Gépfelújítás, gépkereskedelem Gépfelújítás, gépkereskedelem Gépfelújítás, gépkereskedelem

Szakembereinkkel megtervezünk, felújítunk, telepítünk és beüzemelünk komplett technológiai sorokat is.

Konzorcionális partnerünknél, a ceglédi Fantázia Agrofa Kft. - nél működik a Bongiovanni fűrészsor, amelyet olasz partnerünk típusváltás miatt ajánlott fel számunkra. Az elbontástól a beüzemelésig tartó folyamatot három hónap alatt hajtottuk végre (képek)

Gyakran előfordul, hogy az üzemünkbe látogató partnereinknek megtetszik a működő gépsorainknak egy-egy eleme és azt azonnal szeretnék megvenni. Ennek legtöbbször nincsen akadálya, mert rövid idő alatt másikat szerzünk be, felújítjuk és pótoljuk az eladott gépet.

A felújított gépeink kielégítik az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeit, rendelkeznek a szabályszerű üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentummal.

Vissza a hírekhez

Weblap készítés, webbolt, hálózatépítés